martin555 Creative Commons License 2008.05.16 0 0 2881

samsung sc7060:

 

a csőtoldatokat , mivel twister állandóan rajta van, évente 1x huzom szét. de aláírom,  bármi gépben, az anyagából fröccsöntött, műanyag rugós bármiféle megoldás tényleg komolytalan. majd vigyázok.

 

nem várom meg a porzsák (kazetta) telítettségjelzést, mindig üres twisterrel kezdünk porszívózni, és pár ürítés után ha kívülről látom hogy por- lerakódásos valamilyen szinten a kazi, belepattintom a másik, kimosott, száraz , tiszta hepá-t.

 

de, átszívja PICIT a port, még üres, szűz hepával is kicsit, a KAZETTA átlátszó házának és a HEPA BETÉT gumiperemének a kis résén, a téglalap alakú kazettaház nyílásának a RÖVIDEBB oldalain (nemtom , hogy vetemedés e vagy a hepabetét gumiszigetelése esett összébb) ezt 99% !!!!! megoldottam, hogy , mondom, kifordítottam a körbemenő gumiszigetelést, alá tettem vékony műanyaglapot, vissza a gumit, igy a HÁZ éles pereme ami belevág a gumiba, igy szigetel, 99%%% nem enged át port. 3 -4 porszívózás után  a LEGFINOMABB porból ÉPP HOGY ujjal letörölhető réteg van a belsejében amit egy ecsettel és szöszös viledával kitörlök, a gép fenekén levő kifúvó nyílásban levő vattás szivacsot kimosom, de az se koszban áll hanem épp hogy szürkült.

 

por allergiás vagyok de 95% ban elégedett ezzel a géppel.

 

TÉNY hogy BICÓBÓL kell porszívózni, NEM tudsz fél kézzel, másikkal a gyerekjátékokat hányod félre: előtte mindent a gyerekjáték-ládába dobálok, vagy a gyerekeket kicsit forszírozom, a legót legalább dobják össze !!! :-)))))))

 

plusz, a sok toldás miatt , a twister miatt KICSIT lityilötyi a cső, ez TÉNY. de, néha rendesen "csapkodjuk" is akár a gépet (pl ha a csibészekbe belebújt a kisördög és széttörnek valamit) és eddig (2-3 év) semmi hiba, törés, a felső körfogantyú kiesésén kívül, meg a tömítettség,,, más semmi. szívóerő erős, majdhogynem "sok" is.

 

bútorkárpitot, franciaágyat is simán , twisterrel, visszahúzott csővel, gyönyörűen lehet.

 

nem rendeltünk hozzá semmi gyárit de nem is fogunk, 5.000 ér vettem egy használt komplett másikat. nem költök rá semmi mást, évente elfogy kábé 1-1 palack konyhai mosogatószer, mert este beledobom meleg, habos vödör vízbe ami része koszos, reggel leöblítem, kiszárítom, kész.

Előzmény: Zsolti2003 (2878)