docgoyo Creative Commons License 2008.05.14 0 0 273

Félreértettetek. Én azt mondom, hogy ha hibátlanul működik az elektronika, akkor én nem nyúlnék hozzá, semmiféle frissítés kedvéért. Épp telefonokkal kapcsolatban volt az a tapasztalatom, hogy egy hibátlanul működő készülékre töltött szoftverfrissítés után szinte azonnal gondok merültek fel. Aztán persze következtek az újabb szoftverfrissítések, szervízlátogatások, cseretelefonok, stb. Ha elromlik valami a kocsin, akkor persze jöjjön az a frissítés!

 

A német márkák megbízhatóságát illetően nem bocsátkoznék vitába, és nem is említeném az ismerősök, heverok, rokonok tapasztalatait. Nekem épp elég az a mennyiségű információ, ami a család által eddig birtokolt Audik, BMW-k, Mercedesek, Opelek szolgáltatnak az elektronika megbízhatóságáról. A BMW messze a leggyengébb! És ne hidd, hogy haza beszélek, mert jelenleg is BMW-m van. Sőt, a családban még kettő ezen kívül. És tudom, hogy idővel jön a mumus, és elbaszódik az elektronika. És mégis BMW-t veszünk, mert szeretjük. De attól függetlenül tudom, hogy a többieknél sokkal hajlamosabb (vagy ha úgy tetszik sokkal hamarabb hajlamos) a meghibásodásra.

 

Ja, és az Alfa-s hasonlat valóban merész volt, de persze nem akarnám egy napon említeni a BMW és az Alfa Romeo megbízhatóságát...

Előzmény: G.Gambino (271)