qualitaet Creative Commons License 2008.05.13 0 0 443
THX , igyekszem! Megtisztelő ,amit írsz, de egy kicsit pontosítsunk :

Jó pár éve, (min 7-8) egyáltalán nem vagyok már BMW-mániás, (az 535 d -men meg már mi a ló f...t szeressek a régijeimhez képest ?! A kerregést ? , A teherautószagot ? A bőrülésnek álcázott linóleumot , vagy a nyomvályúkon életveszélyesen sétáló defekktűrő kerekeket ? Vagy az örökös rettegést , hogy beszarik a motor a forszírozott fajlagos teljesítmény miatt,?) pusztán bivalyerős (ez kurvajó) , jó fogyasztású ,kíváló ergononómiájú és biztonságú ,közlekedési eszköz, amely elviszi a családom A-ból B- be, osz't dá 'szvidánnyijá!! Szerelmesnek lenni ebbe már nem lehet!! Alig vált ki több érzelmet ,mint a jó házimozi ,a HI-FI, frigó ,vagy bármilyen tartós fogyasztási cikk ,ami jól teszi a dolgát . A többi (mai) prémiummárkáról még lesújtóbb a véleményem. A luxusautó-gyártás minőségi értelemben gyakorlatilag megszűnt. ( Aki most lehülyéz, caplasson el néhány szalonba, taperoljon végig egy LS 600-ast meg egy Avensisst . Egy S- Klasse-t meg egy C-t , vagy egy A8 -A3 duót. ) Kivétel nélkü a kissebb jobb. Ebben, a ma már csak méreteiben létező kategóriában szinte egy filérrel sem használnak drágább anyagokat ,mint az alsóbb szegmensben,vagy még lejjebb.

A jellegzetes bőrkabát- szag , a vastag velúszőnyeg , puha anyagok a könnyfakasztó motorhang csak szép emlék... Az igazi rendes ajtócsapódás pedig örökre az 1959-98 közt gyártott Mercedesek,és az 1972-95 között gyátott BMW-k örökös és leutánozhatatlan privilégiuma marad.

A memóriám tényleg jó, bár lehet, hogy ez csak az akkori időkre érvényes.Az elmúlt évek beli rendszámaimat pl, alig tudnám felsorolni... Na, de ennyit rólam, és nem többet. (Természetesen ,ha valaki mindenáron öntömjénező szarra vágyik, annak bármikor a rendelkezésére áll az elmeháborodott gy.f. blogja !)

Aki ide látogat ,az a táblákra és azok körülményeire KÍVÁNCSI ,úgyhogy a továbbiakban én ehhez taranám magam.

MOTOKAMI szerénykedéséhez pedig annyit fűznék hozzá, hogy én rendkívüli érdeklődéssel olvasok a akár a helyi TSZ dömperéről, a megyei tanácselnök Moszkítójárol ,a Pártbizottság Vologyájáról , vagy Béci bácsi ZÁPOR JOSKÁJÁRÓL!
Hogy a Balaton parti szürke, tartalmukat a lacikonyha asztalaitól 20-30-centire elfolyató PRAGA-szippantókat ne is említsem!
( A FAROSRÓL nem szólok,mert csak elfog a düh ,hogy egy olyan köcsög országban élek,ami európa egykoron majdnem legnagyobb autóbusz-gyártójaként , egyszámjegyű állományt tud felmutatni.)


Előzmény: 504LACI (439)