lacika760220 Creative Commons License 2008.05.12 0 0 214

Rossz tapasztalatról álljon itt egy idézet egy február eleji beírásomból:

 

"már átvettem a kocsit, még tavaly december végén. [...] a szalonnak volt képe a következőhöz.

 

1.) [az autóra ajánlatot kértem] az ajánlattétel napján azt mondták, hogy ha aznap megrendelem, akkor az ajándék akciós téligumi+felni garnitúrát ingyen ráteszik nekem (tehát műhelydíj nélkül), a kocsin gyárilag lévő alufelni+nyárigumikat meg nejlonba rakják és be a kocsiba.

 

2.) ez az "ajándék akciós" téligumi sztori országos akció volt, tehát a peugeot hungária által előírt franchise jellegű akció.

 

3.) az átvétel napján, úton a szalon felé, felhívtam az ügyintézőt, és kértem, hogy ha még nincs átcserélve a gumi, akkor tegyék meg, hogy ne akkor kelljen vacakolni vele, amikor ottvagyunk. Válasz: "Oké, mindjárt szólok a műhelynek."

 

4.) Odaérünk. Látom a kocsiátadó helyiségben a kocsit. Alufelni rajta (azaz még mindig [az eredeti, gyári] nyárigumi). Kérdezem, hogy akkor átteszi-e a műhely a télikerekeket, vagy mi lesz, mert nem szeretnék ebben a nyálkában az autópályán 70-el hazamenni a nyárival (épp szar idő volt).

 

5.) Válasz: Nem szerelik fel, csak ha kifizetjük a gumi meg a felni árát (140e HUF).

 

6.) ??????????????

 

7.) A főnöke szerint ugyanis olyan sokat engedtek, hogy már nem fér bele nekik az ajándék gumi a felnivel.

 

8.) balhé kiver, főnökét felhív, a válasz a telefon végéről a főnöktől: ha nem akarjuk átvenni az autót, akkor ne vegyük, felveszik a jegyzőkönyvet oszt mehetünk isten hírével.

 

9.) legszívesebben otthagytam volna az egészet, dugják fel maguknak a kibaszott 308-asukat, csak épp nem akartam kocsi nélkül maradni, mert az nekem munkaeszköz, másrészt az ünnepek alatt sem óhajtottam busszal járni, meg még utána esetleg hónapokat várni egy máshonnan megrendelt autóra.

 

10.) úgyhogy kifizettük, de nagyon foghúzós hangulatban, és elég mostoha kedvvel távoztunk.

 

Aki kiváncsi, hol történt ez, az adjon emilcímet és megírom neki. nem akarok még "hitelrontásért" is a bögyükben lenni. Mindenestre kurvára tipikusan magyarország az egész szitu."

 

Hát ennyi. Más jellegű probléma nem volt, de elég drága volt ez önmagában így is.

:-(

Előzmény: peugeot fun (213)