szivlapat Creative Commons License 2008.05.12 0 0 1808
Kedves "variable speed"

Olvasgasd át a kijavított írásodat és gondolj a közmondásra, "Bagoly ne mondja a verébnek, hogy nagyfejű."

 

(("nem szolt személy szerint senkihez, de ha bejezted (jével) a te dolgod.
A gyereknek abban nincs igaza, hogy az angol tanulás nem igazán az elhatározáson mulik (múlik)--éppen nála sem igy (így) volt, mert a katonaságnál kötelezö (kötelező) volt neki, idejük is van böven (bőven) angolul tanulni..........-- Mondjuk az angol tuudással (tudással) nem kell kérkedni, az amerikaiak perfekt angol nélkül is elismerik a jo (jó) szakembereket. Fiatal barátunk ugy (úgy) látszik az angolon kivül (kívül) nem sok mindenhez ért--igy (így) hát örömmel kérkedik vele. Bezzeg ha fizetnie kellett volna érte neki, vagy a napi 10 órai nehéz fizikai munka után kelett (kellett) volna iskolába járnia ( heti 4 órás iskola, szart sem ér...) akkor máshogyan beszélne.

Ezzel együtt igaz hogy klassz dolog tudni, érteni.

Erre van az a vicc, hogy a kihalt west utmelléki (útmelléki) tanyán ücsörög egy idösebb (idősebb) disszidens magyar házaspár, mire egy autó megáll mellettük és az utas elkezd kérdezösködni (kérdezősködni), ---de a bácsikáék nem értik. Erre a kérdezö (kérdező) váltja a nyelveket: speak english? -- no answer, speak german?---no answer, speak russian?---no answer, speak espanol? --no answer............áhhhh, dobbant az utas, bevágja magát az autóba és elhajt.

Erre az idös (idős) bácsika odaszol (odaszól) a feleségének: Látod anyukám, mondtam én mindig, nem érdemes nyelveket tanulni. Itt volt ez a pasas, beszélt vagy 5-6 nyelvet, aztán semmire sem ment vele.))"

 

19 sorban 15 hiba.

Előzmény: Törölt nick (1807)