Törölt nick Creative Commons License 2008.05.12 0 0 1807
nem szolt személy szerint senkihez, de ha bejezted (jével) a te dolgod.
A gyereknek abban nincs igaza, hogy az angol tanulás nem igazán az elhatározáson mulik--éppen nála sem igy volt, mert a katonaságnál kötelezö volt neki, idejük is van böven angolul tanulni..........-- Mondjuk az angol tuudással nem kell kérkedni, az amerikaiak perfekt angol nélkül is elismerik a jo szakembereket. Fiatal barátunk ugy látszik az angolon kivül nem sok mindenhez ért--igy hát örömmel kérkedik vele. Bezzeg ha fizetnie kellett volna érte neki, vagy a napi 10 órai nehéz fizikai munka után kelett volna iskolába járnia ( heti 4 órás iskola, szart sem ér...) akkor máshogyan beszélne.

Ezzel együtt igaz hogy klassz dolog tudni, érteni.

Erre van az a vicc, hogy a kihalt west utmelléki tanyán ücsörög egy idösebb disszidens magyar házaspár, mire egy autó megáll mellettük és az utas elkezd kérdezösködni, ---de a bácsikáék nem értik. Erre a kérdezö váltja a nyelveket: speak english? -- no answer, speak german?---no answer, speak russian?---no answer, speak espanol? --no answer............áhhhh, dobbant az utas, bevágja magát az autóba és elhajt.

Erre az idös bácsika odaszol a feleségének: Látod anyukám, mondtam én mindig, nem érdemes nyelveket tanulni. Itt volt ez a pasas, beszélt vagy 5-6 nyelvet, aztán semmire sem ment vele...............