Horváth Atu Creative Commons License 2008.05.08 0 0 696

Szia !

 

Hát azért áldozatnak nem érzem magam. :-) Amúgy a műtétre egy jó pár hónapot várni kell. Különféle munkahelyi programok, családi dolgok, nyaralás, ... időpontjai, valamint az orvos elfoglaltságai miatt csak szeptemberben lesz.

Jobb lenne hamarabb túl lenni az egészen, de így alakult.

 

Egyelőre nem különösebben félek, most még úgy izgalom sincs bennem. Majd biztos lesz izgatottság is. De ahogy magamat ismerem nem leszek különösebben bepánikolva. Bár még sosem műtöttek, sosem altattak, nagyjából tudom mit várhatok. Ja és elolvastam a beszámolókat.

 

Az az igazság, hogy a fórumban olvasottak semmivel nem járultak hozzá, hogy belemenjek-e a műtétbe vagy nem.  Van aki magát a műtétet könnyen átvészelte (még az érzéstelenítőset is) van aki nem. Van aki az altatás után nem volt olyan rosszul, van akinek kellemetlenebb volt. Van aki nehezebben viselte a tamponos napokat van aki nem. Van akinek nem volt olyan rossz a tampon kiszedése, míg mások panaszkodtak. És a végeredmény? Ez is változatos. De azért hasznos volt a topicot végig olvasni, mert látom mi várhat rám. A doki meg is jegyezte, hogy eléggé képben vagyok.

 

 

Előzmény: ANNI555 (695)