Törölt nick Creative Commons License 2008.05.07 0 0 135
Az sztem kevés :( Egyébként falfűtés lesz, vagyis plafonfűtés, ami egyben hűtést is jelent, a aszellőzésre is írtak valamit.
(Lakásokon belül a belsőterű helyiségek részére ventillátoros szellőzést biztosítunk, amelyet közös légcsatornába vezetünk, és a tetőn keresztül kidobjuk az elszívott levegőt. A ventillátorok visszacsapó szeleppel rendelkeznek. A tűzhely fölött ventillátoros, szűrőbetétes elszívó ernyőt terveztünk, melyet külön-külön szellőző strangba, Ø125-ös méretben tető fölé vezetünk. )

Minden ötlet nagyon jó, a gardrób helyett wc meg különösen.
Ötletelhetsz nyugodtan, engem nem zavar, nekem is állandóan egymást ütő ötleteim vannak....
Ahogy elnézem, nekem a lakásban semmi nem olyan lesz, mint amit kiírtak, mert sem a tapéta, sem a szaniterek nem tetszettek... egyedül talán a csapok :)

A tervezést én is meggondolom, csak kéne valaki, aki ízlésében megbíznék.
Most vettem egy rakás lakberendezési újságot, nagyon jó ötletek vannak benne, de annyira nincs még egyben az elképzelésem, mégcsak stílusilag sem, ezért nem tudom, hogy kihez menjek.
Van egy ismerősöm, ő most utolsó éves építészmérnök, elvégzett egy lakber sulit, talán ő jó lenne, ismer engem, az igényeimet, bár talán így nehezebb lenne elszakadnia attól, amit most otthon nálam lát, pedig az biztos, hogy olyat nem akarok :) Ráadásul most egy rakás vizsgája is van...
Előzmény: Axióma (134)