Törölt nick Creative Commons License 2008.05.05 0 0 255

Kedves Beatrix!

 

 

Úgy tűnik ez a fórum nem alkalmas arra, hogy a felmerülő problémákat jelezzük Önnek, ezért kérem legyen szíves leírni ide, hogy mit fogad el hivatalos közlésnek.

 

Én úgy gondolom erre alkalmas lenne az elektronikus levelezés bár ezzel kapcsolatban is vannak kétségeim, mivel ahogy kérte elküldtem Önnek a lakógyűlésen általam felvetett problémákat, kéréseket e-mail-ben, de a levelemre választ nem kaptam.

 

Javaslom, hogy a jövőben ha valakinek jelentenivalója van, azt küldje el e-mail-ben a Beatrix címére, és a levél tartalmát (amennyiben az publikus) másolja be ide.

 

Én kezdem, jó? :-)

 

Üdv:

BB

 

Kedves Beatrix!

Nekem is lenne egy észrevételem, amit szeretnék ha a közös képviselet képviselne a beruházóval szemben. A lakás bejárati ajtajának szigetelésével van gondom. Szerintem sem a hő, sem a hangszigetelése nem megfelelő. És engem ez utóbbi nagyon zavar. Nincs valamilyen szabály arra, hogy milyen értékeket kell teljesítenie egy ilyen ajtónak? Mert szerintem az nem normális, hogy a szomszédot nem a falon keresztül hallom, hanem a bejárati ajtón keresztül. Ha valaki elmegy az ajtó előtt, vagy beszél a folyosón az úgy behallatszik, mintha nem is lenne becsukva az ajtónk. Szerintem ez így nem jó. Mindenképpen tenni kellene valamit, mert szerintem ez még komoly konfliktusforrás lesz a jövőben köztünk, itt lakók között. Szerintem az elvárható szint az ablakok hangszigetelésének szintje. 

Szeretném megtudni, hogy miért alkalmaztak ilyen rossz szigetelésű ajtókat, és azt, hogy hogyan fogják kijavítani ezt a nagyon zavaró hibát?

 

Ezért ezúton kérem Önt kedves Beatrix, hogy tolmácsolja ezt a problémát a beruházó felé.

 

A lakógyűlésen felvetettem még azt, hogy meg kellene vizsgálni meg lehet e nyitni a Benedik Otto utcát a Bukarest utca felől, hogy ne csak egy irányból lehessen megközelíteni a garázst.  Lenne szíves megtudni, hogy ez lehetséges-e?


Köszönettel: