Jelian Creative Commons License 2008.05.04 0 0 45
Jelenleg tényleg nem sok embert érdekel az elemzés, de ez a bizonyos megállapodás nem emiatt nem születtett meg. Sajnos rossz szokás kis hazánkban, hogy ha vki bekerül egy elég nívós helyre, akkor az arca az eredti többszörösére is nőhet, pedig egy kis senki volt előtte, de bejött neki az élet. Röviden itt is erről van szó.

Ezzel csak az a gond, hogy az egyébként sem létező Túraautós társadalomba még tovább forgatják a kést, ezért is ilyen ratyi jelenleg a helyzet. Pont ezeknek az embereknek kellene a sorozat mellé állnia, informálnia, neadjisten' még fórumokon téríteni a jónépet. Az lenne az igazi, ha lennének olyan emberek, akik már kb. 10 éve tudták mi az a BTCC - hogy egy sorozatot kiemeljek - és ő lenne az, akitől kérdezni lehet. Minden sorozatnál vannak ilyen emberek (lásd. Indycar fórum), a túrauatózásban vagy nincsenek, vagy nagyon jól leplezik magukat. Bárhogyan is van, nincsenek itt, hogy segítsenek a fejlődésben.

Az S-U még nagyon kevés sajnos ehhez, hiszen mi is csak nézők/"rajongók" vagyunk, még jó 10 év múlva beszélhetünk szakértelemől a témában.
Előzmény: Darth Bald (44)