szalmatulaj Creative Commons License 2008.05.04 0 0 232

Wow! Megújúlt a szekció lapja amióta nem néztem. Most aztán végképp nincs rajta semmi használható. A kiállítási eredmények azok igen. Ez a lényeg egy magamutogató embernek.

 

Most már biztosan kiderült, hogy Pie könyöke nem megfelelő.

Ezen nincs is tovább mit ragozni. Most már csak várunk, hogy a "világszínvonalú" Peppe Nero kölyköknek a kiállítási eredményeken kívül milyen eü szűréseredményei lesznek. Lassan beérnek az elsők a korba, amikor le kell őket szűretni.  Az idő dolgozik és az idő fogja most már szép lassan megmutatni, hogy mi lett abból a nagy kezdeti lendületből. Az idő már megmutatta, hogy előszőr szemen köpte magát, most majd jönnek sorban a továbbiak.

 

Bristol ezt szépen megfogalmaztad. Szeretetből bezárni a kennelbe az addig szabadon élt kutyát önzőség. Nem szégyen, ha új helyet keres az ember a renitenseknek. Majd hamarosan megtörténik ez is, figyeld csak. Egyre-egyre tart meg kutyákat, a kennelekben sem lesz hely.

Egyébként is az a bevezetés, hogy csak a nem tenyészthető kutyái a nem összeférhetőek, szépen eltűnnek majd. Persze Kyra nem!  Vele még tervei vannak és egyébként sem az Övé, nem Ő dönt. Kyra még szűlni fog, mert a beállított szukák kevés alomszámot hoznak, ebből nem lesz elegendő pénze.

 

Elindúlt a lejtőn, mint a volt legjobb barátnője, a Rubys csaj. Idő kérdése, hogy mikor csapnak össze a feje felett a hullámok, csak várnunk kell.