Theba Creative Commons License 2008.05.01 0 0 64
Zalakaros:
2007 aug.-ban voltunk egy másfél évessel a Hunguest Hotel Freya-ban!
Szoba: fürdőkádas, tehát könnyű benne fürdetni a gyerkőcöt. Kiságyat (összecsukható utazóágyat hoztak) kaptunk, igaz csak korlátozott számban van nekik, ezért nem az első naptól, hanem kb. a 3.-tól kaptunk, mert mind használatban volt addig. Nem klimatizált szobánk volt (nem tudom, hogy ott van-e egyáltalán olyan), ezért amikor délután besütött a szobába a nap, nagyon meleg volt, csak az erkély és szobaajtó kinyitásával tudtunk némi huzatot és levegőt teremteni.
Játszószoba: van, de csak akkor van nyitva, amikor ott van a szobafelelős néni, ami napközben kb. de. 10-től du. 6-ig (nem emlékszem pontosan az időintervallumra). Tehát este és kora reggel nincs nyitva, viszont sok játék van.
Fürdő: a szobához járt a heti belépő és egy nap élményfürdő. Átjáráshoz közvetlen folyosó van, de a fürdő feljáratánál kb. 10 lépcső van, ahol valahogy fel kell cipelni a babakocsit a gyerekkel meg a cuccokkal együtt, tehát ha az ember egyedül megy, érdemes az utcai, úttesten való átjárást választani. Vagy meg lehet itt nyomni egy csengőt és akkor úgy negyed óra múlva előkerül valaki, aki kezeli az oldalsó sínhez rögzített rámpát, amire a kerekes járművet lehet tolni.
Étkezés: svédasztalos, bőséges, nagy a választék, tehát az ember mindig talál olyat, ami a kicsi ínyére való. 3 éves kor alatt a kicsinek az étkezés és szállás ingyenes.
Szállodán belüli közlekedés: szobához, fürdő folyosójához és étteremhez liftek vannak, szálloda kertjében mindenhol lehet babakocsit is használni (tehát kerekes járműnek az út mindenhol ki van alakítva, nem csak lépcsős).
Hotel Karos Spa:
Csak kívülről séta közben láttuk, de tényleg sok medence van egy halom pihenőággyal, pihenőszékkel, asztallal és napernyővel, a szálloda kívülről nagyon tutin néz ki....szóval kívülről mindenképpen megnyerő!