svdental Creative Commons License 2008.04.28 0 0 1977

Tisztelt Kádár Doktor!

 

Egerben járok szörtelenitö kezelésre a kollegájához. Amit régebben olvastam itt a forumon Öntöl, az inditott erre a kezelésre, nem az IPL-t választottam.  Azonban ugy érzem, nem  kielégitö az eredmény.

Vitiligos vagyok, a honaljam hofehér és sok, erös, sötét szörszálam van. Tul vagyok 3 kezelésen, a ször több, mint fele bent van, a doktor szerint 2-4 kezelés alatt kimegy egy honalj. Az enyémnek szerintem 6 is kevés lesz, de nem értem miért, hiszen minden feltétel adott.

Arrol már nem is beszélek, hogy teljes lábamat már 2-szer csináltuk, de 70-80%-a kinött. Egyik barátnöm 8-szor volt IPL-es kezelésen kozmetikusnál, nem tökéletes, de 240ezret fizetett érte, amig én most 220-nál járok, és mérföldekre az ö lábminöségétöl.

Kollégája nem adott semmilyen garanciát, csak kitérö választ.

Nem kérem, hogy igazságot tegyen, (látatlanban nem is lehet) csak az érdekelne, hogy Ön mit tesz, ha valakinél nem történik meg a "csoda".

Még annyit, hogy nem ájulok el a fájdalomtol kezelés közben, olvastam itt valahol lentebb valakitöl, hogy Ön mondta neki, hogy ha nem fáj, nem is használ. Én elég penye vagyok, de csipkedésen kivül nem fájt, mondjuk 1 Algopyrint bekaptam elötte.

Ez a gép nem mutatja a kezelönek ,hogy az adott bör mekkora energiát visel el és emelhetö-e a besugárzás mértéke? Lehet, hogy nem elég erös a fény?

 

Válaszát várom, köszönettel:

 

Judit