Hooshee Creative Commons License 2008.04.25 0 0 23747
Attól, hogy a minősítés mindenkép az emberen múlik. HA az a default, hogy aki szabálytalan, az barom, akkor rögtön már csak két eset marad a vázolt szituációban, merthogy a vita alapja az, hogy megérkezünk gyorsabban a szerinte maximális sebességgel haladó Dulifuli mögé.

UGye ez már eleve érdekes kérdés hogy mitől tudja ő, hogy dekára annyival megy, és miért kéne nekem az ő km órájának pontosságát elfogadnom ,mint mögötte haladó.

De ettől most vonatkoztassunk el, és legyen, ő valóban tizedre a maximális sebességgel halad, én pedig gyorsabban jövök mögötte. Ez volt a kiindulási élethelyzet, és ez most független attól, hogy ki hogy közlekedik, nem jelent mindenáron gyorhajtást, hanem egy mindennapos szituációt jelent. Tekinthetjük fikciónak is, bár szerintem nem simeretlen előtted, hogy akár az M3 kivezetőn 80as tábla hatálya alatt 85-90-100akat tartanak a népek a belsőben.

Ha pedig egy ilyen szitu előfordul, AKKOR vagy az a négy kimenet van amit ismertettem, vagy ha úgy tekintjük hogy szabálytalan=barom, akkor két eset a definíció miatt esik ki. Dulifuli ennek szeretne ellentmondani, hogy demárpedig ő akkorse. DE. Vagy akkor a gyorshajtó sem, ugyanazon az alapon.
Előzmény: Trebitsch (23737)