Jelian Creative Commons License 2008.04.24 0 0 16
"A WTCC züllése az FIA hibája. Túl drága lett az is, tojást tesznek már a gázpedál alá. Maradt volna meg ETCC-nek, akkor olyan futamokat produkálna mint a BTCC."

Ha nem gond erre inkább itt reagálnék, mert ott nem akarok OFFolni + kicsit hosszú lenne. Ebben kérdésben amúgy teljesen egyetértünk, tegnap írtam egy másik fórumra ezt a hsz.-t:

"A WTCC project nem tudom mennyi ideig húzható ebben a formában. A privátokról és a gyárakról már tettem említést korábban is, nem megyek bele még1x ugyanabba a történetbe. De ami tény: nem tudom pontosan, hogy lépett-e már be egyetlen-egy csapat is az európán kívüli futamokra, de ha emlékezetem nem csal, akkor soha nem történt ilyesmi. Az európai futamokra rendszeresen vannak beugrók, de csakis az európai futamokra. Kérdem én, akkor minek a WTCC? Hogy este vagy hajnalban nézzek meg olyan futamokat, amik ráadásul a sorozat legrosszabb pályáin zajlanak! Ezek a nagy szünetek is azért vannak, mert a csapatoknak hajókkal kell visszaszállítani az autókat, saját költségükön. Kinek kell ez a nagy szünet? Vicc, ami már itt folyik, és remélem minél hamarabb visszaállítják az ETCC-t, mert eddig nem fejlődést láttam, csak amortizálódást.

30-40 autót láttam régen az ETCC-ben, min. 6 különböző típust. Most összehoztak 24-et Curitibára.......éljen! 8 Európai futam van, 4 Európán kívüli, amire senki be nem teszi a lábát. Ezt kellene már észrevenni kedves WTCC, és utat engedni az ETCC-nek!"

:)