showtimes Creative Commons License 2008.04.23 0 0 400
Ugyan már, megint elárultad magad, azt se tudod ki volt a Marczali Henrik. De érthető is, ezt se tanították az oroszok...

Egyébként meg ezt állítottad: " (Emlékeztetőül - a legutóbbi a livóniai háború volt, ahol állítottál egy valótlan dolgot (és valószínűleg tudtál arról, hogy valótlan),"

Nos, kaptál rá választ. Mikor meg az orrodra koppintanak, akkor itt össze-vissza fröcsögsz, ahelyett, hogy elnézést kérnél a rosszmájú vádaskodásért.

A pontosságodhoz meg elég fellapozni a könyveid, otranto vette a fáradtságot, s az egyikből, ami a tengerészetet érintette egy fejezeten belül talált 10-12-t, ami azért elég ciki "történelmi' könyvben, másikból én is idéztem párat, de ha nem haragszol, akkor a kedvedért se veszem mégegyszer a kezembe, hogy összegyűjtsem tételesen.

Szóval először a saját házad táján kellene söpörni, rendes munkát adni ki a kezedből, nem fórumon huszárkodni. Ha véletlenül megemlítlek, akkor a továbbiakban a megbízhatatlan hitelű szerzőt fogok elétenni, mint Földi, vagy Nemere esetében.

Előzmény: Zicherman Istvan (397)