Andij Creative Commons License 2008.04.22 0 0 2857

Sziasztok, jajj lemaradtam nagyon csúnyán:)

Eldarion ha jól emlékszem még te kérdezted, hogy egészséges e hogy növényevők vagyunk.:) én ezzel teljesen egyet értek. Én vegán vagyok, semmi állati eredetű cucc, mert nem kívánom, kérem, eszem:) de semmi bajom nincs. Elég sok pozitív dolog van inkább amit a növényevésnek tudok be. Pl megszűntek a stresszeléseim, vagy könnyebben kezelem őket. Igenis lehet változatosan kajálni, de amit bryan csinál az túlzás ugyanis ő elég sokmindent nyersen eszik. Vagyis se főzés se sütés érdekes egy táplálkozás, de sztem ettől olyan ropi.....:)

Szóval ne félj azt enni amit kívánsz és hiszed hogy jó, mert én úgy vagyok vele, hogy amit a szervezeted kér, arra van szüksége. Ha növényekre ,akkor növényekre.

Nekem is minden ismerősöm erős késztetést érez arra hogy meggyőzzön, hogy hülyeség amit csinálok, de én ilyenkor csak azt mondom mutassa meg, hogyan gyógyultak ki emberek betegségekből a húsevés miatt. Mert attól, hogy valaki lemondott a húsról csak pozitív dolgok történtek velük. Pl bryan is kigyógyult az ekcémából.

De asszem sok lett itt a vega szöveg adok egy kis bryant:))))

 

 

 

mucsácsóóóóó cimbik:))))