Hát, ha akarod csak magát ezt is fel tudod szerelni, de takarítás közben sztem. épen az a roppant ötletes, hogy ott van végig kéznél.
Csak magamat ismervén, rengetegszer fordul elő az a szityu, amikor meglátom takarítás közben, hogy valami kütyün, mütyürkén, hifin, TV-n akármin már megint ott van a por, és de jó lene azt is letörölni onnan egyúttal. Egyébként is sokat lehet agyalni egy olyan kicsi zsúfolt lakásban, mint a miénk. Kétszer un. úgy, un. olyan 'stratégiával' (merthogy itt ezt is meg kell tervezni, és bevallom lehet izzadni, meg tökölni rajta rendesen ,allergiával még idegesítőbb az egész...) még nem sikerült sohasem kitakarítanom úgy, hogy elégedett legyek szintén rikán adódik rá lehetőségem.
Úgy hiszem, ezt az újszerű tartozékot - többek közt - nekem találta ki az ELux, feltéve, hogy tényleg működik.
Új, valakinek szükségtelen tartozék. Nekem ilyen pl. a készülékhez kapott kemény sörtés bútor kefe, amivel a szőnyegen kívül semmit nem mernék 'lepolírozni', hogy végigkarcoljam. Helyette viszont pont egy ilyen jó jött volna...
Nos nekem van olyan izé vonalzóm, körzőm, sőt tolómérőm is, de lehet még eszembe jut az ált. isk. matekból is valami, csak hogy visszakanyarodjuk kicsit az időben...merthogy az volt legrégebben, így nehezebbé tettem számomra az emlékezést..ott akadok el, hogy a 2r-ből hogyan jön ki az átmérő :P :D
Újonnan 5000HUF, ennek a negyede+pk..ha előre láthatóan nem bírom összepaszírozni.