Ahhoz, hogy felkapjam a vizet, kicsit azért több kéne. Sima, mezei bunkóságokkal, amit voltál szíves ide rittyenteni délután, ezt nálam nemigen lehet elérni.
Nézd, nickfree... szerintem az emberi minőséget elég nagy mértékben jelzi, hogy nagy sikerek és nagy kudarcok idején ki hogyan viselkedik.
Aki sikeresként elkezdi sértegetni a többieket, ugráltatni, egzecíroztatni, megalázni a nála alacsonyabb sorban levő embereket, az csak saját gyenge emberi minőségét mutatja be ezzel.
Aki pedig a kudarcok idején elkezd másokat sértegetni, piszkálni, bunkóskodni velük, merthogy ő most ideges, az szintén saját gyenge emberi minőségét mutatja be ezzel.
Te most kudarcokat éltél át egy bizonyos peres üggyel kapcsolatban. Egyszer úgy, hogy annak a félnek drukkoltál, aki csúfos kudarcot vallott magánvádlóként. Másodszor pedig, ha jogi tanácsokat is adtál a magánvádló félnek, és ezek a tanácsok is befolyásolták a magánvádas eljárásban tett egyes lépéseket (nem tudom, de néhány elejtett szóból arra lehetett következtetni, hogy ez sincs kizárva) akkor az ügynek az a kimenetele számodra egyben szakmai kudarc is.
Megértem, ha nem túl jó a kedved a fenti kudarcok miatt, de ha ezeket a kudarcokat bunkóskodással próbálod enyhíteni, hát mit mondjak... ez szerintem nem túl jó válasz a kialakult helyzetre. Csak saját emberi minőségedben járatod le magad... de te tudod, ez a te dolgod, a te döntésed.
Így néz ki a helyzet az én olvasatomban. MENE, TEKEL, UFARSZIN.
Járj békével, kedves nickfree, minden jót neked, azt hiszem, én a magam részéről levontam a megfelelő következtetéseket.