showtimes Creative Commons License 2008.04.22 0 0 389
KÉnytelen vagyok válaszolni, ugyanis ÜLDÖZÉSI MÁNIÁD van, ha valaki nem esik hasra az oroszaid előtt, akkor az már egyből a terroristákat támogató. Erősen elfogult vagy.

Hozzál egyetlen idézetet tőlem a csecsen terroristák támogatásával kapcsolatban, még a reguláris, illetve gerilla hadviselésükre se tudsz. Az orosz hadsereg és a belügyi alakulatok teljesítményére tettem elmarasztaló megjegyzést.

Jah, mindenre elszánt terroristák ellen is lehet sokkal sikeresebben, a civil áldozatok számát minimalizálva akciózni, lásd: SAS Sierra Leonéban, Fekete-Afrikában a dzsungel közepén. Egyetlen túsz sem sérült meg, az akcióban egy SAS tiszt halt meg, 12 megsebesült, pedig kb. 200 gerillával ütköztek meg (2000-ben). Miközben 25-50 rebellis halt meg. Ezek szerint lehet jobban, szervezettebben is csinálni, mint tették az oroszok...
S akkor még nem is említettem a moszkvai színházi esetet, ahol éles körülmények között ki nem próbált bódító gázt alkalmaztak, A MEGHALT TÚSZOK DÖNTŐ TÖBBSÉGE GÁZMÉRGEZÉST kapott. Az akció irányítói olyan profik voltak, hogy nem gondoskodtak orvosi ellátásról, még az akció indítását követően se értesítették a kórházakat, utána pedig nem mondták meg az orvosoknak milyen mérgezésre számítsanak. Ez volt a nagy büdös orosz kommandós profizmus. Egyébként professzionális szervezés, kivitelezés esetén valószínűleg kevesebb bajtársad hagyta volna ott a fogát.

MIvel nem kívánsz ilyen kellemetlen dolgokra válaszolni, ezért akár befejezettnek is tekinthetjük ezt a témát, különösen ebben a topicban.
Előzmény: Zicherman Istvan (383)