Sziasztok,
Lenne három kérdésem:
1) A kemence sütőtere aljának egyenesbe csiszolásához milyen típusú csiszolót érdemes használni? Rezgőcsiszolót? (esetleg szalag, vagy sarok?)
Van-e tanácsotok, hogy hogyan érdemes csiszolni, mire érdemes figyelni?
2) Tudtommal az elsődleges hőtároló funkciót a sütőtér alatti tört üveg valósítja meg.
Hőtárolás, vagy más szempontból van-e jelentősége, hogy a sütőtér aljának feles vastagságú, vagy teljes vastagságú téglát használok?
3) Lehet, hogy hülye kérdés, de mivel nagyon kezdő építkező vagyok..
A beton alap, ill. a téglák közé kell valami vízzáró szigetelés. Elég bitugélt kenni, vagy kell bitumenes lap is? Hány réteget érdemes rakni? Mire érdemes figyelni?
köszi
szaborob