cunimazsi Creative Commons License 2008.04.21 0 0 79009
Endzsi
A W-vel végülis már beszéltél? Vagy ezt még a Zeke mondta? Most teljesen képzavarban vagyok. Neked különben ahogy leírtad valóban jobb a nyár, mert neked sajna így is rá kell szánnod az egész napot, akkor meg már olyan mindegy az a + 1-2 óra, csak nekem meg még van esélyem beérni 9-10 között a munkahelyemre, és ha végzek a munkámmal szabit sem kell kivennem, azért nem mindegy. Sajna én emiatt ha valami oknál fogva csúszna a mostani, áttenném szeptemberre, de most valahogy már nagyon nem akarom húzni.

Mégleány
Örülök hogy jól vagy!!! Tudom hogy elképzelhető másra is jó ez a tea, csak nálam az a probléma, hogy alapvetően székrekedéses vagyok, hátmég mióta szedem az elevitet, úgyhogy mikor meghallottam a patikában hogy mire való hivatalosan, úgy döntöttem én kihagyom.

Judit
Úgy tudod meg hogy szabin lesz-e, hogyha oda mész a 2. napon, megkérdezed tőle hogy ő tudja-e végig vinni. Nekem annak idején ő maga mondta hogyha őt szeretném végig, várjunk egy hónapot mert szabin lesz. Ugyhogy megvan rá az esélyed hogy a kérdésed nélkül is megtudod.
Bár nem nekem címezted a kérdést (már nem is emlékszem volt-e egyáltalán), de én nem fogytam a met-től, a diétával pedig szintén hadilábon álltam egy ideig, de mostmár megszoktam. A vacsorát én sem veszem komolyan, az időpontokat nagyjából tudom tartani, de ebédnél meg vacsinál nem számolok, és a vacsinál el sem tudom képzelni hogy 40 gr. CH-t bevágjak. Persze arról nem beszélek hogy hétvégén borul minden, mert nem vagyok hajlandó korán felkelni a reggeli miatt + bűnözök is legalább egy napon, de most például péntektől vasárnapig :-)))
Előzmény: Endzsi93 (78994)