Feriba51 Creative Commons License 2008.04.19 0 0 7333
Üdvözöllek Kibé!
Úgy látom nagyon kitartó vagy (eddig is ezt láttam) és végig viszed, amit elkezdtél. Hát milyen lehet az a sarmás pálinka??? De tudod mit, nem is olyan nagyon vagyok kiváncsi a leirtak után :-)))))) Csak arra vigyázz, hogy egy év mulva jusson eszedbe, hova ástad. Nagy kár lenne, ha elfeledkeznél róla! :-))))) Ha az utókor találná meg, gondolhatod milyen véleménye lenne rólunk.:-))))))))
Csodálom a barkácsszenvedélyed! Azt csak remélni tudom, hogy most egy hiábavaló készüléket gyártottál, a kozmaolajszűrőt. Ezt azért merem remélni, mert, ha megmaradsz a lassú párlási technológiánál, akkor talán nem lesz szükséged kozmaolajszűrőre.
Most, hogy tőletek tanulok ezt-azt valahogy jobban odafigyelek, hogy mit csinálok én és hogyan csinálják mások. Két barátommal beszélgettünk, akik bérfőzdében főznek. Bizony ők elmondták, hogy ott úgy tüzelnek, ahogy birja a hűtő. Az nem számit hogy zubog csak ne legyen langyos a pálinka miután áthalad egy több hektóliteres hűtőn. Persze állandó vizcserélés mellett. Na ide már elkelne egy kozmaolajszűrő, de persze ők nem is hallottak ilyesmiről. Igen ők literre dolgoznak, nincs idő pepecselni, de mi azt hiszem magunknak jobban ráérünk.:-)))))))
Jó nedűt!
Előzmény: Törölt nick (7332)