Zambee Creative Commons License 2008.04.17 0 0 1703

Köszönet idp kollégának!

Az én sztorim:

Már közel 10 éve voltak kisebb-nagyobb aranyeres panaszaim. Kb. 1 éve kezdett súlyosbodni, szinte minden székelésnél vérzett az alfelem. Csak állandó kúp használat mellett voltam tünetmentes, de amint abbahagytam a kúpozást pár napon belül mindig kiújúltak a panaszaim.

A végén elszántam magam, és elmentem dokihoz. Ő is írt kúpot, de az sem volt jobb, mint a recept nélküliek. Meg is tükrözött, de nem talált mást csak "szimpla" aranyeret. Pár hét múlva visszamentem, de mivel számottevő változás nem volt azt mondta marad a bicska.

Na én ebből nem kértem, inkább kipróbáltam az intimtornát, mert a párom éppen várandós volt és ő megtaníytott rá. Ameddig rendszeresen tornáztam, addig általában rendben voltam, de átütő javulást nem tapasztaltam, ezért 5-6 hét után abbahagytam.

Na ezután keztem el keresni a neten a beavatkozás mentes megoldást, amit itt meg is találtam. Kb. 3 hónapja alkalmazom a gugolós wc-zést, és végre nincsenek panaszaim. A 2.-3. héten még egyszer volt egy kis vérzésem, de azóta semmi. Még "izmosabb" termés esetén sincs semmi bajom. Pedig volt már olyan, hogy azt gondoltam, ha ez nem repeszti szét a belem, akkor semmi, de nem véreztem semmit, és késöbb sem emlékeztetett rá a következő barna maci.

Szóval mindenkinek bátran ajánlom a módszert, mert az okot szünteti meg nem az okozatot! Szerintem mindenképp megér bicskázás elött egy próbát!

Erőt, egészséget mindenkinek!

Zambee

Előzmény: idp (459)