MarK Creative Commons License 2008.04.17 0 0 20539
Hogyne, már lassan másfél éve követem a dolgokat..:) A C'eed első pillantásra szerelem volt. Más kérdés, hogy az igaz szerelem viszont az Astra Bertone Coupe, amelyből fél éves keresgélés után sikerült is tavaly májusban vennem 2002-tes, 1.8-as egy gyönyörű, megkímélt példányt...
...amit aztán tavaly szept 11.-én elloptak...:((( Talán még ide is belinkeltem a segélykérő hozzászólásomat + képeket. Később aztán csodával határos módon megtaláltam, de abban nem volt köszönet - egészen pontosan a kasztni 2/3-át egy albertirsai bontóban... Anyway, nem akkarom a részletekkel tovább OFF-olni a topicot.
A lényeg, hogy bár majd' 1 éve úgy voltam vele, hogy most 5-6 évig biztosan nem kell autóvásárlás témában ügyködnöm, az élet sajna másképp hozta. Mondjuk amilyen hülye vagyok, megint Bertone Coupe felé sandítok (egyáltalán nem lopják, a www.astra-coupe.hu klubbunkban én voltam az első...), de a józan ész (no meg most már a félsz is) inkább a C'eed felé terel...
A gond inkább csak az, hogy a lopásügyön (nemrég zárult le) még a casco ellenére is 1.2 misit buktam, ugyhogy most se autóm, se pénzem, össze kell szednem magam anyagilag egy új autóhoz...
...vagy pedig engedni az igényekből és vmi 5-7 éves használt kompaktot venni másfél millió körül (amire perpill még szintén fel kéne vennem vmennyi manit).
Előzmény: GregHozta (20537)