iqbéla Creative Commons License 2008.04.17 0 0 3

PETYUS, én meg téged nem értelek.

 

Szerinted ha volna a szervező társaságban (5 ember) olyan, aki jártas az ilyenben, akkor ide írogatnék ahelyett, hogy ő megrajzolná?

 

Nemes lélekre vall, hogy a "bénák érjék be bénasággal" elvet vallod. Ha más is ezt vallaná, akkor már valószínűsíthetően kiskorodban elvitt volna az első rendes megfázás. De legalábbis írni-olvasni nem tudnál, mert meg se tanítottak volna.

 

Én például rendszeresen segítek kisebb dolgokban tök ismeretleneknek is, főleg internetes fórumokon, olyan témákban, ahol a segítség nyújtása számomra nem több egyszerű ujjgyakorlatnál, tehát nem igényel különösebb erőfeszítést. Ahogy mások is szoktak nekem segíteni.

 

Olvass bele hozzászólásaimba például az Excel topikban, egy időben ott súgtam embereknek.

 

Pária,

az egyetemista társaság kreatív, nem megoldhatatlan feladat számunkra rajzolni pár piktogramot. Ha nem akad hozzá valaki itt, és egyéb helyeken, ahol felvetettem, akkor majd megrajzolom én, meg egy másik szervező. Csak sajnos a kézügyességem kábé 0, és a többiek sem ilyesmiben gyakorolták magukat eddig, ezért ha mi rajzoljuk, nem lesznek túl szépek. De biztosíthatlak, le tudjuk rajzolni.

 

Számomra érthetetlenül nehezményezed, hogy felvetem, hogy ha valaki akár saját ötletét készíti el, azt is megköszönjük. Ezt úgy értem, hogy ha valaki nem az általam megadott példák valamelyikét rajzolja le, hanem valami egyéb ötlete van, az is megfelelő számunkra.

 

Lenyúlásról szó sincs, ne légy rosszindulatú. Az egésznek az a célja, hogy különböző vetélkedők fordulóin átjutó társaság memóriajátékot fog játszani. Erre kellenek a kártyácskák. A memóriajáték nehezét az fogja adni, hogy ekkorra valószínűleg nem az első pohár sörükön lesznek túl a résztvevők.

 

Most, hogy ezt így kitárgyaltuk, örömmel venném, hogy aki NEM akar benne segíteni, az nem járna ide hülyeségeket írogatni, hanem kedves szüleit szórakoztatná.

Előzmény: PETYUS (1)