iqbéla Creative Commons License 2008.04.16 0 0 topiknyitó

Sziasztok,

 

kicsit macsiszta egyetemi szervezésen belül kéne készíteni kártyákat. Kinyomtatnánk kis fekete-fehér ábrákat, azokat kartonpapírra ragasztanánk, és meg is volnánk a dologgal.

 

Ott a baj, hogy ilyesmi rajzolásához béna vagyok.

 

Laza hangulatú ifjúság lelkét betöltő dolgokból (teli sörösüveg, félig teli sörös üveg, üres sörösüveg, nagymellű nő kis fenékkel, kismellű nő nagy fenékkel, nagymellű nő nagy fenékkel, pálcikaember ül az asztalnál és tanul, pálcikaember leejtette a fejét az asztalra és nem tanul, pálcikaemberek szerelmeskednek, stbstb, lehet bármi más is) kéne készíteni ábrákat.

 

Ha szépen megkérem rá a többiek nevében is: valaki nem csinálna?

 

Pénz sajna nincs rá, mert az egész szervezés nem egy pénzről szóló dolog, pár forintokból szerveződik. De például a készítő nevét szívesen feltüntetjük a kártyák alatt.

 

Ha valaki tud segíteni, nagyon megköszönnénk.

Ha esetleg készítesz egy-két ábrát, és emailban elküldöd, cím: iqbela kukacz uw pont hu . A kép legyen nagy, mondjuk 800x600, hogy akkorára tudjuk kicsinyíteni, amekkorára szükséges.

 

Hamar kéne, ezer köszönet, ha valaki elkészít párat, akár saját ötletét is. Csak előtte konzultáljunk, hátha az már megvan.