in-dia Creative Commons License 2008.04.16 0 0 146
menstruáció ehhh... ez nem áldás, ez ez átok! Gyűlölöm az egészet, lehet hogy ezért is fáj ennyire, de minnél jobban fáj annál jobban utálom.
Néha szégyellem mondani hogy emiatt maradok ki munkából és csak a résztünetet vállalom fel a hasmenést. Ami már kihagyhatatlan elem. Görcsölök mint az állat, fáj a derekam és a lábam. Hányingerem van, hányni nem tudok, pedig lehet jobb lenne...
Még életemben nem ájultam el, de szédülékeny vagyok ilyenkor, ugyhogy rendszeresen neki esek valaminek. Legutóbb pl. derékkal rá a kádnak. Próbáltam én gyógynövényt és gyógyszert de semmi nem segít. Ami egy kicsit segít ha forró vízbe befekszem, az kicsit enyhít a hát fájáson és a görcsökön is, de nem jelentős, az időm többi részét a vécén töltöm. Az alvás lenne a legjobb, de elaludni ilyenkor olyan nehéz! Olvasgattam hogy van akinek jobb lett, remélni tudok és hátha egyszer csak lesz valami amit még nem próbáltam és az segít. Addig is olvasgatom tovább itt a hozzászólásokat, mert most per pillanat már az is nagy segítség hogy nem vagyok egyedül ezzel, bár... az lenne a legjobb ha senkinek sem lenne semmi ilyesmi baja.