Bloodbuny
Nagyon sajnálom a negatív tesztet, de neked mikor kellene menned vérvételre, vagy mikor kellene hivatalosan tesztelned? Csak azért kérdezem, mert amikor utoljára voltam HCG teszten a BMC-ben, ott volt egy leányzó aki előző nap negatívat tesztelt, még ott jól elrötyögtünk hogy minek ülünk itt mikor nekem meg megjött, és kiderült hogy neki sikerült. Nekem egyébként annak idején (5-6 éve) a Zeke kifejezetten mondta hogy ne teszteljek azelött mielött visszarendel!
Judit
Megértelek hogy a laparoszkópiát nem akarod, de szerintem a hiszterot ne hagyd ki! Én az Urbancsekékben egyáltalán nem bízom, és lelkiismeretlenség lenne tőle, ha az utolsó lehetőséget minden további vizsgálat nélkül megcsinálná neked. Mondjuk abszolut lelkiismeretlennek tartom, mert engem úgy elkezdett stimulálni (nem lombikhoz!!!), hogy nem csinált HSG-t, a férjemnél meg mindent rendben találtak, csak éppen formailag nem vizsgálták a cuccot csak mennyiségre. Ha jó orvoshoz mész, szerintem a lapar sem olyan kockázatos.
Endzsi
Örülök hogy végre adtál némi életjelet magadról!!! Mikor mész BMC-be? Hogy haladnak a pozitív gondolatok? Mindenestere ha mész, mindenképpen említsd meg Szűcsnek hogy össze-vissza vérezgetsz.
Dongó!
Az endometrozisnak mik a tünetei?
Minden akciózónak nagyon szurkolok!