Törölt nick Creative Commons License 2008.04.15 0 0 36042

Tecs!

Tényleg nagyon finoman akarom kifejezni magam....

 

Patikus vagyok már több mint 30 éve, de azért érdekelnek a műszaki dolgok és újdonságok is. Dolgoztam már együtt informatikusokkal építészekkel , öcsém agrárgépész mérnök, tőle is sokat elsajátítottam ismeretben. Mégis óvakodnék attól, hogy megfellebezhetetlen nyilatkozatokat tegyek az Öcsém gazdaságának jobb működtetésével kapcsolatban, de például egy építészt sem oktattam még ki soha statikából. Az építőszándékú kritika az jó dolog, de a kioktatást egyetlen magasra értékelt szakma képviselői sem tűrik egy másik magasra értékelt szakma, mégoly kiváló képviselőjétől sem

 

 

AMiről beszélsz, az nem a társadalom biztosítás hibája, hanem te is mint oly sokan összekeveritek a rendszer (szándékosan rosszul)  működtetésének hibáit, magával a rendszerrel.

 

Egész Európában társadalombiztosítási rendszerek működnek, és a magánbiztosításnak mindenütt kiegészítő szerepe van. POnt az üzleti jelleg miatt.. Pindiy soxor leírta már, amit az eü-re befizetünk azt költsük teljes egészében az eü-re.

A profitorientált szolgáltatókkal senkinek semmi baja, de amiért nem tudnak ma működni pontosan az, hogy bármilyen (alacsony és csökkenő) finaszírozás fejében, kénytelenek térítésmentes szolgáltatást nyújtani. Ráadásul nálunk az alacsony GDP-ből is mindössze, 5%-ot költenek konkrétan a betegellátásra. A többi szocpol.

 

Előzmény: Tecs (36041)