G.Gambino Creative Commons License 2008.04.14 0 0 195

Viszont van egy érdekes hírem Neked... Öcsém ma volt a Wallis Pestnél és a raktár részlegen említették neki, hogy ezen a héten érkeznek kezelési útmutatók, abból a célból, hogy akinek esetleg nincs az autójához, az utólag is meg tudja vásárolni. 1500HUF/ db, ha minden igaz bőrtokkal együtt. Neki speciel E46-hoz ajánlották, azt nem kérdezte, hogy E60-hoz érkezik-e, de szerintem egy telefont megér Neked ez az infó. :)

 

A zárcserének nem tudom, hogy hogyan tudnál utánanézni. Esetleg úgy, hogy elkéred Tőle a régi kulcsot, ha megkaptad az új zárhoz a zsír új 3 db kulcsot. :) 

 

Szervízkönyvet utólag nem csinálnak szerintem. Max. kinyomtatják Neked a kocsi szervíztörténetét a számítógépből, de szerintem ez is elég Neked bizonyítéknak, hogy szervízelve volt. Nem beszélve arról, hogy a jövőbeni eladást is megkönnyítik ezek a kinyomtatott dokumentumok, ha megunta a család a gépet. Te meg ettől függetlenül elkezdhetsz vezetni egy új szervízkönyvet. Én így adtam el most egy autót. Persze az lenne a legjobb, ha kapnál egy új szervízkönyvet.

 

 

Előzmény: mategyurcsovics (194)