breien Creative Commons License 2008.04.13 0 0 76601
Kedves padisah.

A "versenyszférában" sokkal bonyolultabb a helyzet, mint a politikusok esetében.

Egy ollan 1ccerű esetben is, mint a MÁV biztosítóegyesület egy mrd-s ügye, legalább ennyi mindent minimum figyelembe kell venni. pedighát, a gkf. a biztosítási szakmában a "leg1ccerűbb" termék.
Látod, ott sem mind1, hogy biztosítóegyesületként, vagy biztosító Rt-ként végzik a feladatukat.
Gondolj bele, az eü. és nyögdíj esetében mindehhez még az "szja és a járulék" joxabályokat is figyelembe kell venni, mivel a hatályos jog a "munkajövedelem" függvényében határozza meg a jogosultság mértékét. Ezért nem lehet ollan 1ccerűen "konvertálni" az eddig befizetett munkajövedelem után befizetett járulékokat a "vállakozói közteher" viselésével.
Igen, ezt a jogalkotók elbccintották, "nem kicsit, de nagyon" és nem most, hanem már 1990-ben. Mit teszel azokkal, akik az elmúlt tizennyolc évben "munkajövedelemből" élktek, ez után fizették az adót/járulékokat és nem "vállakozói közterhet" viseltek?

Tudom, az eftársak szerették mindíg huszárvágással elütni a "problémákat" ( szatlin eftár is országrészeket záratott hermetikusan körbe, éhhalálra itélve az ott lakók millióit. elismerem, egy bizonyos szempontból hatásos vót az a +oldás is, talán ezért is választották Bp.-t "díszpogárává"? télleg, még mindíg díszpógára "sztalin eftárs" Bp-nek?

Próbáljunk már meg európai értékrendben gondolkozni és megoldást találni erre a problémára.
Előzmény: padisah (76590)