breien Creative Commons License 2008.04.11 0 0 35984
?????

off

1992-től, amióta a jelenlegi munkahelyemen alkalmazottként dolgozom, csak és kizárólag adózott jövedelemből élek ebben az országban.
2007-ben, a munkáltatómmal együtt ( a munkáltatói járulékot is beleszámolva ) a munkajövedelmemből csak egészségügyi hozzájárulásra egy millió, az az egy millió Ft-t fizettünk be.
Az elmúlt húsz évben, amennyit "betegként" orvoshoz mentem (az idei évet is bele számítva ) akár az osztrákoknál is kitudtam volna fizetni a 2007-es befizetésemből az "ellátás költségét". Megnyugtatlak, még mindíg tartalékban van tizennégy év befizetett járuléka, amit eddig nem használtam fel.

Tudod, azért dolgozom alkalmazottként, mert 1991-ben nem voltam hajlandó lesüllyedni arra a "vállakozói szintre", amit az eftársak készítettek elő a számomra. (1997-ig hivattak az APEH-hoz, hogy igazoljam semmilyen vállakozói tevékenységet nem végzek )
Tudod, az én (és még nagyon sokunk számára ) nem volt elfogadható, hogy "olajszőkítésbe", "számalgyártásban" "vadprivatizációban nyúljam le azokat az értékeket, amit a tisztességes magyar állampolgárok negyvenéven keresztül, az eftársak baromságainak elviselése mellett, kemény kitartó munkával felépítettünk.
Nagyon sokan voltunk már a nyolcvanas években is olyanok, akik bebizonyították, hogy tisztességes munkával, a tudásunk hozzá adásával is tudunk tisztességes vállakozásokat létrehozni, a nulláról felfejleszteni és működtetni annak ellenére, hogy jellemtelen, gátlástalan alakok mindent elkövettek azért, hogy akadályozzanak bennünket ebben.
Talán, ennek tudható be, hogy több "kormánytag" is érintett olyan ügyekben, ahol köztörvényes bűncselekménnyel jogerős itéletét töltő személy a börtönből irányít olyan "vállakozást"? ami nemzetbiztonsági kockázatot is magában rejthet.

Csakhogy on is legyek.
Olyanok kezébe került az ország egészségügyi ellátó rendszere, akik a legalapvetőbb, ebben a szakmában nélkülözhetetlen empátiát is nélkülözik.
Ennek tudható be, hogy több évtizedes, sikeres szakmai műhelyeket vertek szét brutálisan, lehetetlenítették el munkájukat. Ami nálam végképpen kiverte a biztosítékot, ahogyan a "Budai Gyermekkórházat" bezárták és a "szakminiszter" megindokolta: " az asztmás beteg gyermekeknek nem fontos a jó levegő, azt gyógyszerrel is lehet gyógyítani"???

Látod, az elmúlt hatvan év legnagyobb bűne, hogy ilkyen alakokat szabadítottak erre a társadalomra. Aki ilyen mélyre sűllyedt, azt embernek nem lehet nevezni, az egy "szadista állat".

Ezt, még íbrelni is tudták, a referendum kampányában!
Annyi eszük sem volt, hogy felfogják ésszel, sokan vagyunk e hazában, akik megéltük és elszenvedtük ennek a bagázsnak minden aljas tettét, bűnét. Tudjuk nagyon jól, kik is ezek valójában, mit tettek ez ellen az ország ellen és mire készülnek a gyermekeink, unokáink ellen elkövetni. Ezért mondtunk több mint három millióan nemet arra, amit el akarnak követni és ezért írtuk alá a "TB-mentők" kérdőívét közel ötszáz ezren, hogy még véletlenül sem követhesség el gaztetteiket.

Legközelebb, próbálj meg gondolkozni, talán ez még neked is sikerülhet.
Tisztelettel kérem, kímélj meg a "hülyeségeidtől" engem.

on breien
Előzmény: dvhr (35980)