breien Creative Commons License 2008.04.11 0 0 76419
Kedves Logofet.

Sajnos, nem az a legnagyobb probléma abban a cikkben, hogy hányan és mennyit fizetnek. (ma, még kevesebben fizetik az eü. járulékokat, mint négy millió. ők ezt tudják is )

Amit nem tudok még most sem értelmezni:" A természetbeni egészségügyi ellátásokat havi 10 ezer forintos kártyából javasolják" ??? ezt hogyan kell értelmezni?

Attól tartok, hogy fogalmuk nincs arról, hogy mi mennyibe is kerül ebben az országban. Gondolkoztál már azon, hogy mit is lehet havi 10 ezer forintért kapni az egészségügyi ellátásban?

Ami engem végképpen elkeserít, hogy minden más területen ez jellemző rájuk.

Most érdemes game over kartács 76 404 hsz.-ében megfogalmazott kérdésével foglakozni.

Sajnos, attól tartok, hogy a hozzá nem értésükkel sokkal nagyobb kárt okoztak ennek az országnak, mint az összes többi "korrupciós" ügyeikkel. Pedig, az OECD is megállapította legutóbb "Magyarország a "kritikus ponthoz" érkezett a környező államokhoz képest"
elsődleges teendőként, " Kulcsfontosságú tényező a korrupciós szint jelentős csökkentése."

Nem akarok beleszólni a döntéseidbe, de inkább lebeszélnélek arról, hogy a jelenlegi helyzetben egy "országos hálózattal bíró kereskedelmi láncba fektesd a pénzed. A BoRóék az Interneten bonyolítják a kereskedelmüket, ezért minimális a "költséghányaduk".

Kedves Logofet. Azok, akik ezt a "kritikus pontot" előidézték, az elmúlt negyven évben ugyanezt, ugyanojan @arul csinálták. ( ezért volt az, hogy a nyolcvanas évek elején épített és atadott üzemben amikor az átadás megtörtént, műszaki léttemre válaszút elé állítottam az akkori gyáregység vezetőmet. " a karbantartásnál még villanyszerelő sem akarok lenni. vagy adsz valami munkát a karbantartáson kívül, vagy kersek magamnak munkahelyet és viszem a gmk-mat is" 3 évig annál az üzemnél dolgoztam főállásban és a gmk-mal is, de főállásban nem a karbantartásnál. Mielőtt elköltöztem abból a városból, a főnök állított válaszút elé. vagy elvállalod a karbantartásnál az irányítást addig amíg a "teljesítmény igazolást" - ami még három év után sem jött össze - vagy addig gmk-zol ebben az üzemben, amíg elnem végzel minden munkát ahhoz, hogy a teljesítmény igazolást elvégezzük" Gondold el, azzal a 29 fővel, akik a gmk-ban dolgoztak, évekig "keccsölhettünk" volna. Én, elakartam költözni abból a városból, így elvállaltam a karbantartás irányítását azzal a feltétellel, "hogy a főmérnök nem szólhat bele a karbantartás dolgaiba, mert ő nem ért hozzá" . Hét hónap alatt, összehoztuk a teljesítmény igazolást, igaz 126 fő saját karbantartó és a kért 500 fős kisegítő karbantartói létszámot is megkaptam az igényeltek szerint. (3 év alatt, 4, az az négy karbantartás vezetőt készítettek ki idegilag az eftársak")

Gondold el, akik egész életükben nájlonyzsacskóban, táskában kapták kézhez a "dokumentumokat" miből is tudnák, hogy hoygan és miképpen kell megszervezni, iránytani egy tisztességes, minőségi munkát?

Most, úgy néz ki, az eftársak nyolcmillió magyar állampolgárt tettek padlóra, csak azért, hogy a hatalomban maradjanak. Miért éri ez meg nekünk?
Előzmény: Logofet (76416)