Tigano Creative Commons License 2008.04.09 0 0 69

Én mondjuk notórius bezárkózó vagyok, úgyhogy nálam a frontkerítés is 100% takar (bár az előírás szerint itt is 50% belátást kéne engedni, de speciel én tojok rá). :-))

Méghozzá azért, mert az én telkem olyan hülyén van sajnos, hogy a ház a kert túlsó végében van, mivel hegyen lakom. Ráadásul a telek lejt az út felé, tehát takarás nélkül boldog-boldogtalan beláthat, és sajnos nem csak az előkertbe, hanem a teljes kertbe, így az életünkbe. Noha nem főúton lakom, azért a szomszédokhoz csak jönnek vendégek, idegenek, ez+az, és rettenetesen idegesít, hogy bebámulnak. Nyilván nem szándékosan kukkolnak, de tudod hogy van ez, már csak kíváncsiságból is benéznek, hogy milyen a más kertje, ki lakik ott stb. Én is benézek a kertekbe sétáláskor, de én sem azért mert érdekel az ott lakó magánélete, viszont az ember séta közben természetszerűleg nézelődik, fákat, növényeket stb.

A másik, hogy az utcánk egy erdei turista út közelében fekszik, ezért tavasztól őszig elég sok idegen téved be a mi utcánkba is.

Úgyhogy én bizony a 3méteres tömörfal kerítést szorgalmaznám az egész telkem köré, de sajnos momentán nem vagyok milliárdos, hogy ezt megtehessem :-D

Előzmény: tunderlala-3 (67)