foltosrongyos Creative Commons License 2008.04.09 0 0 123

Szia Imen!

A bolt a Kiskorona utca....13. szám alatt van?Nem tudom pontosan mert nem volt még szükségem rá,hogy megjegyezzem.Az biztos,hogy egy sortizes aljában van.Még utánna járok,mert Kati a tulaj a napokban úgyis jön fel hozzám.

Nagyon szép dolog sajátkezüleg késziteni a játékokat a gyerekeknek!:)Nincs is annál szebb ajándék,amihez ragaszkodnak a gyerekek,mert az annyira más mint amit üzletben lehet kapni.Amikor készen leszel ,várjuk a képeket!:)

 

IOkaste!

 

Szóóóval ez a baba mammó nem a szokványos babák közé tartozik.Először azt terveztem,hogy egy csecsemő lesz a kezében,deeee....valami meghökkentőbbet szerettem volna.Ezért a legújjabb verzióm szerint Mary Worthington azaz Bloody Mary lesz.

Van nekem egy-két kedvenc babakészitőm(nem Magyar) akiknek hasonló stilusúak a babáik.Elvagyok olvadva tőlük és persze az újhullámos Japán babakészitőktől.

Szóval Bloody Mary a legenda szerint egy vén banya,akit tükörbenézve lehet megidézni,mire az kiszedi a megidéző szemét.Tehát egy szemgolyó lesz a kezében.Naggyon dúrva,bár a prostijaim után már várható valami más,szóval nem egy negédes  baba.Ezért vérvörös a keze ,lába....

Előzmény: Imen (122)