Imen Creative Commons License 2008.04.09 0 0 122

Szia Gabi,

 

Köszönöm szépen az ötleteket. A legkisebbik most 17 hónapos, neki készülne a maci, de ahogy ismerem a többieket, amint kész, megindulhat a sorozatgyártás. Olyan tipusú ember vagyok, aki nem ragad le egy dolognál, és azt fejleszti tökéletesre, hanem hol ezt csinálom, hol azt, amihez éppen ihletem van. Most a nagy "szerelmem" a gyapjúval való munka.... talán ezért is gondoltam, hogy azzal is tömöm ki a macókát. A macibunda anyag adja magát, mivel most csináltam a csajoknak plüssös, pacal polárból ágytakarót, és maradt egy fél méter anyagom. Így igazából ezt fogom hasznosítani. Csak a macifejjel voltak gondjaim, hogy ne macskának látszódjon mondjuk, hanem medvének:-)

Ez a Kiskorona utcai bolt azonban érdekelne mindenképpen, mert könnyen lehet, hogy - ha már ennyire mondjátok:-) - a plüssmaci után megpróbálkoznék majd valamikor egy igazi mackóval is. Nekem is van egy majd 40 éves macim, ami még az a békebeli , már kopott pocakú mackó úr. Lehet, hogy érdemes lenne varrni neki egy mackónét... így öregségére :-) A férjem szokott bent járni Pesten, ha megírnátok merre van a bolt, alkalom adtán megfűzném nézze meg nekem.

 

Ha reményeim szerint kész leszek, rakok majd fel képet. Nem ígérem, hogy most lesz, mivel még előtte be kell fejeznem amikben most vagyok benne.

Köszönöm a kedves segítségeteket!

 

Imen

Előzmény: foltosrongyos (119)