blendike
2008.04.08
|
|
0 0
32410
|
Heni, a sterillizálás már néha az agyamra megy!:)Pont ezen gondolkodtam valamelyik nap, mit fogok majd csinálni "sok szabadidőmbe",ha már nem kell állandóan mindent fertőtleníteni, vasalni?Lehet, hogy túlzásba is viszem.A sterillizáló nem tudom meddig bírja még a napi 2-3-4x használatot:P+a chicco folyadék is fogyogat.Mondjuk most még nem is a lányom miatt kell, (mert ő nem kerül kapcsolatba mással a cicin és a cumiján kívül)hanem tejtesó miatt.Rossz lenne, ha miattam betegedne meg.A légzésfigyelőről meg változó véleménnyel vagyok.Nekünk van.Immár a második fajta, az első 1 lapos volt, arról mostanába lemászott, beriasztgatott.Most kaptunk 3 laposat, ismerősöktől, de nem találják a papírjait(ők beidegelték rajta magukat, nem használják, már rájöttem miért).Itt a neten találtam hozzá utasításokat, de nem pont annak a tipusét, így valami még ezzel se oké, ez is néha beriaszt.Szerencsére nem babó miatt.Olyankor még órákig nem tudok elaludni, úgy megijedek.Amúgy megnyugtat, hogy van, kivenni nem fogom.Előbb-utóbb rájövök mi vele a bibi. |
Előzmény: takiheni (32405)
|
|