Sziasztok!
Mielőtt kérdeznék Tőletek,írnék pár sort e témában magamról.
3 éve normál (nem lézeres) aranyérműtétem volt,ami pluszban egy kis belső varrással lett egybekötve mert állítólag szét voltam repedve.Altatásban végezték.Az a kín utána....huhh,a cérnák lógtak belőlem,minden wc-zés ordítás volt,de nem is ez a lényeg,utána ahogy Ti írtátok nem sokkal "szirmocskák" lettek körülötte.Na ezek a kis szirmocskák növögettek.Most se túl nagyok,de esztétikailag nagyon zavarnak.Na,idővel nagy bánatomra újra elkezdtem küzdeni az aranyérrel.Most,h megint vérzett fájt viszketett,gondoltam elmegyek (nyíregyházi vagyok) az Ars Medica-ba.A vizsgálatot nem elemezném,még nem találkoztam ilyennel h síkosító nélkül vizsgálnak,na nem is ez a lényeg,akartam-akarom ezt a műtétet.Kérdeztem a dokit h a szirmocskákat lekapná e mert nagyon zavar.Mondta h igen,de ez plasztikának minősül ........Ft lesz az ára és marhára fog fájni utána.Mondtam még gondolkozok rajta mi legyen,nem kis összeg ez nekem.Ahogy a kezembe nyomták a vizsgálati papírt látom h aranyér és JÓINDULATÚ DAGANAT.Az én kis szirmocskáim azok.Sírtam egyet,hazajöttem,agyaltam a férjemmel,ma felhívtam őket h legyen az a plasztika,félek h átalakulhat rosszindulatúvá.
Holnapután reggel 8-ra megyek,totál be vagyok sz....!!!Helyi érzéstelenítést kérek,de nem tudom jól döntöttem e...Már biztos késő is lenne változtatni,nameg ha kérem az összeg már elég nagyra rúgna..
Kérlek Titeket mondjatok vmit,tanácsot,segítséget,mi a legjobb utána!