mmormota Creative Commons License 2008.04.06 0 0 46265
"mmormota kísérletére nem annyit válaszoltam, hogy "nem lehet".
Több hozzászólásban foglakoztam vele."

Olyan mértékű meg nem értést és gondolkodásra való képtelenséget mutattak a hozzászólásaid, hogy feladtam. Aztán kíváncsian néztem, hátha Gergo73 képes lesz a megértés szikráját, legalább egy pillanatnyi rácsodálkozást kiváltani. Kicsit bíztam ebben, egyrészt mert sima tekintélyelven gyanítod, hogy nem ír hülyeséget, másrészt mert van oktatási tapasztalata is. De semmi.

Beleragadtál egy buta gondolatkörbe, mondod és mondod, azt hiszed, nem értjük. Dehogynem értjük, a hibáit is látjuk, csak képtelenek vagyunk ezeket számodra is érthetővé tenni. Sajnos ez a helyzet.

Az egyik probléma az, hogy semmit se gondolsz rendesen végig. Az én leírásomra egyik hülyeséget mondtad a másik után, mikor egyet megmutattak, akkor mondtál rá egy másikat. Fel se merült benned, hogy rendesen, türelmesen végiggondold. Talán azért, mert eleve rossznak tartod, lehetetlennek, értelmetlennek, ami annyit se ér hogy elolvasd.

Ne azt nézd, hogy egy nick, aki tök hülye is lehet írta le. Azt nézd, hogy Feynman is leírta, az egész világon minden fizikus és matematikus elfogadja és helyesnek tartja. Ezzel nem azt mondom, hogy fogadd el - szó sincs róla. Semmit se fogadj el hozomra. Csak azt, hogy türelmesen gondold végig. Ha hibát látsz benne, írd le mi a hiba. De nem általában, hanem teljesen konkrétan. Ne hivatkozz számításokra, amit nem értesz, én se használtam ilyeneket, mert tudom hogy nem érted. Hanem az érvelésben, ami egyszerű és hatodik általános számtannal is követhető, abban keress hibát.

Vagy egyszerúen hagyd a fenébe, nem kell ezt mindenkinek tudni.
Előzmény: Bign (46260)