Tecs Creative Commons License 2008.04.06 0 0 35951

Kedves Breien,

 

vödörrel adagolt idealista szószod azért hiteltelen, mert kilóg belőle a fideszpropagandista lóláb. Sokmindent megért emberként egyedül az MSZP-t és az SZDSZ-t kárhoztatod az annamáriákért, mintha nem is lett volna konzervatív (1990-94) és haszonelvű (1998-2002) kormányzás Magyarországon. A helyzet valójában az, hogy az egész politikai elit rászolgált a kárhoztatásra, és a Fidesz hatalmi helyzetben semmivel sem kevésbé korrupt és haszonleső, mint bármely más párt.

 

"A "spontán privatizáció", az "olajszőkítések", a "számlagyárak", egyszóval, azóta mindezt, csak gagyizásnak, mityizásnak, korrupciónak hívjuk, amit már akkor "meghonosítéttak" piacgazdaságnak csúfolva azt."

 

Kik honosították meg? Emlékszünk még arra a fideszes belügyminiszterre, akinek maffiakapcsolatait, sőt maffiavezéri státusát az akkori média széles körben taglalta? (Breien nem emlékszik, mások igen :o(

Emlékszünk még, melyik kormány alatt törölték el a képviselők a behozatal ELŐTT fizetendő jövedéki adót? Aminek eredményeképp vasúti szerelvényszámra tűnt el az olaj, és sohasem fizettek utána adót? (Megfejtés: az MDF-kormány alatt). 

 

"2002 . decemberében, "szabadutat" engedtek az azóta "brókerbotrányként" elhíresült büntetteiknek. "

 

Hát persze, a Kulcsár-ügy bűncselekmény-sorozata 2002. decemberében kezdődött, egy-két nappal az ügy kipattanása előtt, de már az új kormány alatt :o) Nos, Breien, ezzel buktattad le magad, hogy pitiáner Fidesz-propagandista vagy.

A brókerügy 2002. decemberében pattant ki, de a bűncselekmény-sorozat már 2001-ben csúcsra járt (--> Betonút Rt-s részvények), elég visszakereseni a Kulcsár-ügy cikkeire. Kulcsár Attila MSZP-s és fideszes vezetőkhöz egyaránt bejáratos volt.

 

Van a szereplésednek egy furcsa fintora: célod szerint nagyban ágyazol megfele a Fidesz-kormánynak, ugyanakkor teljesen igaz megállapításaid is vannak, amennyiben az ostorozni szándékozott mai kormánypártok mellé a protezsáltjaidat is odaírjuk

 

Végtelenül korrupt, velejéig romlott politikai rendszerünkben sajnos kódolva van a kibontakozás lehetetlensége. Ceteum censeo: sok százezernyi megvédett, le nem leplezett ügynök jár köztünk, akik közöt a politikusok kedvükre mazsoláznak, zsarolgatnak. Miért döglött be az ügynöktörvény x-edik változata? Mi van a Kenedi-bizottsággal? Mikor kerül nyilvánosságra a hiteles ügynöknévsor? MIÉRT SZABOTÁLJA EL MINDEN EGYES PÁRT az ügynöktörvényt?

 

Na miért? :o)

Előzmény: breien (35949)