Amanda30 Creative Commons License 2008.04.04 0 0 664

Sziasztok!

 

Szerdán volt a műtétem, előtte sokat olvasgattalak benneteket, hogy képben legyek!:)

Altatásban volt szerencsére, mert mondták, h nehéz lesz, zöbb, mint 1 óra volt csak a műtét. Utána kis fejfájás, de Advillal megszűnt. A szájon lélegzés nem olyan gáz. Viszont az alvás szörnyű, negyed órákat tudtam csak, vánszorgott az idő. Ja egyébként volt egy cső is az orromban, amin függőleges helyzetben jött levegő, bár néha érdekes hangokat adott!:)Néha tüsszentő rohamok, de visszatartottam, nem mertem belegondolni, mi lenne ha..

A tampon kihúzástól rettegtem, de mondta a doki, h át van itatva vmi krémmel és nem fog beragadni. Tényleg egyátalán nem ragadt be, 4 mp volt a kihúzás összesen, nem fájt, olyan volt, mintha kukacok másznának az orromban!:)Utána kis vérzés, semmi komoly. Viszont most nem vagyok túl jól, állandóan ráz a hideg, pedig még hőemelkedésem sincs. Egyszer csak megszűnik, aztán kezdi elölről, most itt ülök pulóver-köntös kombinációban!

Ja és még egy, ezt nem olvastam senkinél: fáj a felső fogsorom, főleg hátul.Remélem holnapra összeszedem magam, addig még lesz antibiotikum meg kenőcs is.

 

Hát ennyi volt, lehet, h kell mennem mégegyszer, de nem fogok. Bár szörnyűségeket nem tudok mesélni, összességében mégis..brr..mégegyszer neeee..:)

Ja, Kistarcsa kórház, komfort szoba napi 6ezerért, egyedül voltam végig, tv-mikro-hűtő és szálloda szintű fürdő!!