nusikam Creative Commons License 2008.04.03 0 0 506

Katie ugy 21 ora 27-28 perc korul kezdte koncertjét.

Egymaga, gitàrral a kezében.

A ràadàs nélkuli koncert utolso szàmàt kb. 22 ora 50 perckor kezdte.

22 ora 40 korul jàtszotta a Spellbound-ot.

Nagyon tetszett, hogy eloszor a zenekar, - ha jol emlékszem - mintegy hatalmas gyékény (àtlàtszo) fuggonyon kinagyitva jelent meg, és amikor ezt a fuggonyt felhuztàk, làthattuk meg Katie zenekaràt.

Izlések és pofonok kulonbozoek...

En kimondottan orultem, hogy Mike Batt màr sehol sem volt.

(Màr a Love Cats-bol is elfelejtettem a jo pa-pa-paramozàsàt :)  )

Ugyanis Jamie Cullum sokkal jobban csinàlja!

A zenekar bemutatàsànàl leesett a tollam, és a korom sotétben a làbaknàl kotoràszva kerestem elo.

Ha most hibàznék, kérlek nézzétek el nekem, de egyàltalàn nem biztos, hogy pontos a jegyzetem, sooot...

Abban reménykedem, hogy Patreides majd Te helyére raksz mindent...

Szoval ismét megvilàgitott kisebb "gyékény" fuggonyoket leengedve a zenekar tagjait nem csak szoban mutatta be Katie.

Szerintem az elso nev feliràsa lemaradt, toll keresése miatt...

A sajàt krix-kraxaimon alig tudok eligazodni, ezért leirom, amit hirtelen leirtam korom sotétben..., és majd Ti szortiroztok :), és Patreides valos adatokat kozol...

Luke

Frankle

Lavis

Texas Tin

Fingers Jim

En ugy éreztem a legelso kirobbano hatalmas siker, és tombolàs a Mockingbird eloadàsa utàn volt. Persze ez nem azt jelenti, hogy az osszes tobbinél ne lett volna vastaps.

A Mockingbird alatt négy àtlàtszo megvilàgitott "gyékény" fuggonyre vetitve a dalra break-eltek, és tàncoltak, hatalmas hangulatot adva az eloadàsnak!

A hallgatosàg nagyon hàlàs volt, igazàn ekkor éreztem igazàn kirobbano sikert, oromot, vastapsot.

Nagyon tetszett a ràvetitett àtlàtszo fuggonyokre a mindig aktuàlis szàmhoz ràvetitett filmrészlet (pld Mary Pickford, Scary Films), vagy diszlet!!! Pld Ghost Town, If You Were A Sailboat. No és még sorolhatnàm...

Amikor a zenekart bemutattàk, Katie a Thank You Stars-t énekelte el.

Hatalmas szolot jàtszott bendzson (?) a zenekar régi tagja, azt hiszem o furulyàlt is a Nine Million Bicycles eloadàsa soràn is, hatalmas sikerrel. (Nem csak tegnap este, hanem a YouTube-ra feltett videok tobbségében is).

No vastapsot kapott az uj szologitàros is, és a zongorista is, sot a basszus :) is

Csak nem hagyok ki valakit....!

Es ami a legfontosabb, igazàn nem tudom honnan ebbol a kis vékony, teremtésbol ez a gyonyoru orgànum :)

Az On The Road Again még soha nem tetszett ennyire, mint tegnap!!!

A ràadàs màsodik szàma a Cosmic Blues lehetett :)

Koszonom az azonnali segitséget!

Koszonom Katie Meluanak a szép, - felejthetetlen estet,  és Nektek is Katie Melua rajongok, hogy meghallgattatok!

:)