Katie ugy 21 ora 27-28 perc korul kezdte koncertjét.
Egymaga, gitàrral a kezében.
A ràadàs nélkuli koncert utolso szàmàt kb. 22 ora 50 perckor kezdte.
22 ora 40 korul jàtszotta a Spellbound-ot.
Nagyon tetszett, hogy eloszor a zenekar, - ha jol emlékszem - mintegy hatalmas gyékény (àtlàtszo) fuggonyon kinagyitva jelent meg, és amikor ezt a fuggonyt felhuztàk, làthattuk meg Katie zenekaràt.
Izlések és pofonok kulonbozoek...
En kimondottan orultem, hogy Mike Batt màr sehol sem volt.
(Màr a Love Cats-bol is elfelejtettem a jo pa-pa-paramozàsàt :) )
Ugyanis Jamie Cullum sokkal jobban csinàlja!
A zenekar bemutatàsànàl leesett a tollam, és a korom sotétben a làbaknàl kotoràszva kerestem elo.
Ha most hibàznék, kérlek nézzétek el nekem, de egyàltalàn nem biztos, hogy pontos a jegyzetem, sooot...
Abban reménykedem, hogy Patreides majd Te helyére raksz mindent...
Szoval ismét megvilàgitott kisebb "gyékény" fuggonyoket leengedve a zenekar tagjait nem csak szoban mutatta be Katie.
Szerintem az elso nev feliràsa lemaradt, toll keresése miatt...
A sajàt krix-kraxaimon alig tudok eligazodni, ezért leirom, amit hirtelen leirtam korom sotétben..., és majd Ti szortiroztok :), és Patreides valos adatokat kozol...
Luke
Frankle
Lavis
Texas Tin
Fingers Jim
En ugy éreztem a legelso kirobbano hatalmas siker, és tombolàs a Mockingbird eloadàsa utàn volt. Persze ez nem azt jelenti, hogy az osszes tobbinél ne lett volna vastaps.
A Mockingbird alatt négy àtlàtszo megvilàgitott "gyékény" fuggonyre vetitve a dalra break-eltek, és tàncoltak, hatalmas hangulatot adva az eloadàsnak!
A hallgatosàg nagyon hàlàs volt, igazàn ekkor éreztem igazàn kirobbano sikert, oromot, vastapsot.
Nagyon tetszett a ràvetitett àtlàtszo fuggonyokre a mindig aktuàlis szàmhoz ràvetitett filmrészlet (pld Mary Pickford, Scary Films), vagy diszlet!!! Pld Ghost Town, If You Were A Sailboat. No és még sorolhatnàm...
Amikor a zenekart bemutattàk, Katie a Thank You Stars-t énekelte el.
Hatalmas szolot jàtszott bendzson (?) a zenekar régi tagja, azt hiszem o furulyàlt is a Nine Million Bicycles eloadàsa soràn is, hatalmas sikerrel. (Nem csak tegnap este, hanem a YouTube-ra feltett videok tobbségében is).
No vastapsot kapott az uj szologitàros is, és a zongorista is, sot a basszus :) is
Csak nem hagyok ki valakit....!
Es ami a legfontosabb, igazàn nem tudom honnan ebbol a kis vékony, teremtésbol ez a gyonyoru orgànum :)
Az On The Road Again még soha nem tetszett ennyire, mint tegnap!!!
A ràadàs màsodik szàma a Cosmic Blues lehetett :)
Koszonom az azonnali segitséget!
Koszonom Katie Meluanak a szép, - felejthetetlen estet, és Nektek is Katie Melua rajongok, hogy meghallgattatok!
:)