tunderlala-3 Creative Commons License 2008.04.01 0 0 2656

Ne a szoba levegőjét szaglászd, hanem hajolj oda a gép farához és az onnan kiáramló levegőbe szagolj bele. Ha ott is érzed, akkor gond van. Ha nem, akkor az lehet a helyzet, mint eleinte nálunk is volt, hogy a lakásban mindenfelé (falakon, polcokon, egyéb helyeken) megbúzó porokat a gép igen nagy szívóteljesítménye felkavarja és ettől lesz porszag!

 

Szia!

 

Na ezzel látod, lehet, hogy mondasz valamit!!:) Hogy esetleg nagyobb a por leülve mindenhová, és az keveredik....nálunk az allergiánk miatt szinte semmi por nem volt (és nem is nagyon szokott lenni, ügyelek rá) amikor az új porszívót vettük, már akkor sem, így nem lehetett ilyen gond.

 

Viszont az előző porszívóval porszívózásnál én is mindig éreztem ezt a porszagot, ott a fent leírtak miatt is egyértelmű volt, hogy a porszívó okozza, abból jött vissza a porszag.:((((

 

Amúgy az alapos takarításhoz az kell, hogy porszívózás ELŐTT nagyon gondosan le legyen törölve a por mindenhonnan oly módon, hogy a levegőbe ne kerüljön bele....ehhez vagy a vizes portörlés megfelelő, de még jobb a Pronto Duster pamacs, sokkal gyorsabban lehet haladni vele, és nem engedi vissza a port.

Ha pedig így portalanítva van minden felület, akkor a porszívó sem tudja felkavarni működés közben....az enyém legalábbis függőleges irányban felfelé fúj, tehát a padlóról és a mögötte lévő tárgyakról nem kavar...ezért is szeretem.

Előzmény: zabadakk (2654)