cunimazsi Creative Commons License 2008.04.01 0 0 78583
Helga
Nekem is long protokollom szokott lenni, és ha valaki még nem múlt el 35 (a petefészkek állapotától is függ a dolog), és nincs valami ezt kizáró hormonális akadálya, általában ezt szokták javasolni, mert bár elvileg több petesejtet tudnak vele megérlelni, jobban igénybe veszi a petefészkeket. Mellesleg úgy hallottam, hogy ennél gyakrabban előfordul hogy túlstimulálnak, bár ez nem biztos. Úgy emlékszem Mókának ezért javasolta Szűcs a rövidebbet. Nálam úgy zajlott a dolog, hogy előző ciklus 20. napjától kellett elkezdeni a decát, és utána a következő ciklus 5. napjától a puregont meg a merionált pluszba. Nálam kb. a 13-15. napon volt a petesejtleszívás, és rá először 5, másodszor 3 napra a beülti. Egyébként valószínű együtt fogunk akciózni, mert úgy számoltam hogy nálam is április végén indul a deca (29-30), és kb. pünkösd környékén a stimu.

Szeretnélek megkérdezni benneteket, hogy az utrogestant mindenki alulról használja közületek? Én a múltkor várakozás közben hallottam egy Koncz betegtől, hogy nála szájon át javasolt kevesebb mennyiséget, és alulról progesteron zselét? Nem is hallottam még ilyenről... A következőnél nagyon nincs kedvem a progi szurikhoz, gondoltam hátha van valami más lehetőség.

Minden akciózónak szurkolok, és úgy emlékszem mégleány megy ma eredményhirdetésre W-hez, neki különösen!!!!
Előzmény: helga78 (78579)