PROWL Creative Commons License 2008.03.31 0 0 147
No, hát ha figyeli, akkor jó !!


Ezeket jobban irtsátok, mint bárki a parlagfüvet !!!!


"Subject: FW: Körlevél Vigyázzunk a gyermekeinkre!!!!!!







Ezt a levelet kaptam egy ismerősömtől, ami annyira megdöbbentett, hogy szükségesnek éreztem mindenki figyelmét felhívni.

'Egy ismerős anyuka a 2 éves gyerekével várta a nagyobbat márc.20-án az Érdi úti iskola (XI.ker) elött. Egy román rendszámú Merci megállt mellette, egy férfi kiszállt és útbaigazítást kért, majd visszaült. A még nyitott kocsiajtón át a gyereknek egy csokit nyújtva akarta megköszönni a segítséget, amikor a gyereket berántotta az autóba, az anyuka kis huza vona után visszarántotta, végül nála marad a gyerek. A kocsi elindult, de a férfi visszaszólt, hogy 'úgyis elviszem'. Anyuka a rendszámot megjegyezte.

A rendőségen kiderült, hogy a rendszám egy román Dacia rendszáma volt, nem a Mercedesé. A rendőrök elmondták, hogy az elmúlt 2 hónapban 17 kisgyereket vittek el így, nyomtalanul. A csokiban valószínűleg nyugtató lehet, azonnal kiviszik őket az országból, az egész utat átalusszák. Nem bíztatták a szülőket, azt mondták biztosan nem lett volna meg, ha elvitték volna. Ovodáknál, iskoláknál, játszótereknél, bevásárlóközpontoknál vadásznak.



Nem értem miért nem lehet erről a hírekben hallani?



Ha Téged nem is érint közvetlenül, kérlek, hogy küldd tovább, másnak talán hasznára lehet!!!!


Üdvözlettel: X Y "



Most kaptam e-mailben...