_MrB_ Creative Commons License 2008.03.29 0 0 11689
Gondolkozz kicsit. Illem... megtisztelni valakit, hogy a nevét legalább helyesen írod... és érteném is a keresős dolgot, ha az illető itt nem vállalná fel magát, de mit ad isten, felvállalja teljes névvel, és arcát is adja mellé nem egy fórumosnak.

Hogy a PureVision számodra rossz, az gáz. De attól még nem szar lencse. Mert az meg butaság.

Hogy nem érted az addig nyújtózkodj amég a takaród ér dolgot, akkor gondolkozz el azon, hogy ha a szüleid tartanak el, akkor adj hálát, hogy annyira futja, amennyire, és hogy vannak szüleid, akik legyenek bármilyenek is, életet adtak neked, s próbálnak emberré nevelni.

Majd ha tenmagad látod el önmagad, akkor lehetnek extra elvárásaid, és vagy meglesz, amit akarsz, vagy nem. De mástól elvárni, hogy alád tegye az aranytrónt is nem életszerü.

Igen, segíthet, ha szüleivel elmegy, és kontaktológus elmondja pro és kontra, mi van. Aztán lehet a szülő szíve fog beleszakadni, de akkor sem tudja kitermelni az árát. Az jobb lesz? Amikor a kontaktológus elött mondja majd el "anyu", hogy persze, nem sok az a havi ~ 3-5e forint a lencsézésért, de eldöntheted, bérletet/ennivalót/villanyt nem kérsz, vagy lencsét?
Előzmény: tandhconsulting (11687)