Törölt nick Creative Commons License 2008.03.29 0 0 453
Sziasztok!
Jó, hogy egy friss és működő topikra találtam az "újlakás" témakörben...
Kinéztem egy lakást, új építésű, most készül, talán az alapozás van készen, átadás következő év március 31.
Megkérdeztem, de választ még nem kaptam az értékesítőtől arra, hogy lehetne-e pár dologba beleszólni a kivitelezés során.
Például egyáltalán nem szeretnék fűrészporos tapétát, főleg nem fehérre festettet, vagy ami még a leaírásban van a konyhabútorokról:
A szekrények kiváló minőségű, többrétegű, mindkét oldalukon melamingyanta bevonattal ellátott forgácslemezekből készülnek. A szekrények külső és belső felületei – beleértve a polcokat és a hátlapot – texturált bükk rétegborításúak. A konyhabútor frontja bükk keretszerkezettel és bükk furnérozású betéttel készül. Az ajtók készülhetnek 4 mm-es katedrál üvegezéssel....
Szóval pffff.. nekem nem tetszik a bükk frontfelületű melamingyantás (??? hogy ez pontosan mi, azt nemtom) konyhabútor, a bükkszínnél már csak a fenyőszínt utálom jobban, és ha a katedrálüveget meghallom, nekem öreganyám szobaajtaja jut eszembe, amit nagyon szeretek, de inkább nála, mintsem a konyhámban.
Másrészt pedig a beépített konyhagépek is olyan alapok, amire magamtól nem költenék, hogy ha már lesz konyhám, biztosan a leírásban lévő alapsütő helyett légkeverésest választanék... ilyet szoktak engedni?
Másik a laminált parketta. Hát köszi, de inkább nem. Jobbszeretnék valami sötétebb, rusztikusabb valamit, mint bükkszínű (gondolom legolcsóbb) lamináltat.
Életem első lakása lenne :) Nem vagyok rutinos :) Lehet, hogy túl kekec vagyok?