Törölt nick Creative Commons License 2008.03.29 0 0 78514

Endzsi,

Bocs a késői válaszért, csak most tudtam géphez jönni.
Gynevacot sima nőgyogyo is felirhatja (nálunk pécsen az én dokim is egyúttműködik a doktornővel ez ügyben).
Alkalmazás:
5 ampulla van egy dobozban azokat kell beadatni 10 naponta
optimális a 10 naponta történő beadás, de ha mondjuk a házidokid vagy aki beadja nem ér rá pont 10 naponta akkor lehet 9. vagy 11. nap is.

Ár: nálunka gyógyszertárban 9600Ft volt a 2 boboz (de lehet hogy máshol drágább), mert férjemnek is be kell adni.
Azért jó, ha a férj is megkapja mert ha véletlenül nála is van valami kis gyulladás (pl rossz spermakép akár kicsit javulhat is ettől, ha pont valamilyen gyulladás okozza) akkor mindkettőtökben elmulik.

A doktronő, nagyon okosnak tünik mindent részletesen megkerdezett (nem érzetem azt a futószalag elvet mint itt a korházban) , vinni kellett a régi eredményeket is, aztán volt egy nőgyógyászati vizsgálat ami eléggé fájt, meg mellvizsgálat, és nálam még rákszűrés is mert 2 éve voltam utoljára. Sajnos azt mondta szó szerint hogy ilyen rossz spramképpel esélyunk sincs a bébire természetes uton (csak max a véletlen jöhet közbe), ugyanakkor azt is mondta hogy volt nemrég egy pár nála ahol a férjnek csak 5millio volt es a fele nem mozgott, tulvoltak lombikokon ami vetéléssel vegződött, és az injekció után a nő spontán terhes lett és sikrült neki, ikrei lettek.
Jah és megvalalmi a rendelő tömve volt és előre bejegyezve 1 hónapra, a doktornő kb 70 éves de 55nek látszik:-) szoval szerintem valamit nagyon tudhat ha ennyien biznak benne, és akik ott ultek azok minid mind a mi korosztályunk...

az injekciot nálunk egy ismerős nővérke adta be a beadás nem fájt , úgy egy perc mulva volt egy kis csipős érzés és párnapig kicsit fájt a fenekem ott, de azért nem volt vészes még lovagolni is tudtam, férjemnek is kb ugyanez.

nekunk egy közeli ismerősünk ajánlotta miután elmondtuk neki a sikertelen lombikot, akkor derult ki hog yok is tulvoltak már jónéhányon, és injekció után magától sikerölt a bébi, azóta már kettő van, de van akinél nem jött meg az eredmény ettől sem sajonos nem csodaszer.

én nagyon bízom benne hogy júniusban ez segíteni fog nekem.
gondold át, szerintem egy próbát megér
pusszancs: b
Előzmény: Endzsi93 (78464)