Móka70 Creative Commons License 2008.03.28 0 0 78501

Rill, Dongo, de jó, hogy hallok újra rólatok is!! Dongo, az optiban írtál valamiről, ami bevált...Mi az? Mire való??? Mert ahogy értelmezem, nagyon jó :-)))

Rill, az utazás célja egy kis pihengetés lesz? Szerintem segít majd újra feltöltődni!!! Más élmény, újdonság, élmények...jó lesz, hidd el!!! Az új munka  találása miatt én is izgulok, bár én még csak most számoltam le...A jövő péntek jó lehet, bár ha jó idő lesz, lehet, hogy leutazunk végre vidéken élő szüleimhez! De ha sok mindenkinek jó aznap, én is megoldom!!

Egyébként Ti is Merckformin XR 500-ast kaptatok? Nekem azt írta fel B.dr nő, mert az állítólag retard és kevesebb panaszt okoz. Mi lenne, ha többet okozna.....

Még valamit nem írtam. Beszéltem Sz.dokival, és május első napjaiban indíthatjuk a stimut. Egyébként kiderült, hogy a bal oldalamon most sincs tüsző, jobb oldalon is csak egy pici, pedig középidőm van, de remélem stimuval legalább a jobb oldalon lesz megint 2 ép petesejt..néha gondolkodom, jó ötlet-e már a május, hiszen addig szűk 2 hónap metes időszakon leszek túl...bár B. dr.nő azt mondta, belevághatunk nyugodtan..

Mégleány írt az optiba, szorítsunk neki, és várjuk ide is!! Szerike????? Minden OK???Nagyon remélem!!!!

 

Előzmény: Dongo.75 (78499)